Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 18 september 2009

Begroting 2014 goede basis voor de toekomst

Op 4 juli gestemd op D66? Misschien zelfs meegedaan aan de “Europa Ja”-campagne? Maar nog nooit een Europarlementariër ontmoet? Kom dan op 22 september naar Kampen: op die avond houdt Sophie in ’t Veld een Eurospreekuur. De voormalig lijsttrekker ontmoet daar graag haar kiezers en iedereen die vragen heeft over Europa.
 
Locatie is Grand Café De Majesteit aan de Plantage in Kampen. Vanaf 19.00 uur zal Sophie in ’t Veld daar gedurende zo’n twee uur met bezoekers in gesprek gaan. Ook daarna blijven de deuren gewoon open: wandel dus even binnen, maak kennis met Sophie en andere D66'ers en praat mee!
 
Het Eurospreekuur wordt georganiseerd op initiatief van D66 Kampen en met medewerking van D66 Zwolle en de onlangs opgerichte Zwolse afdeling van de Jonge Democraten.
 
Graag tot 22 september!