Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 26 februari 2010

De fiets bewijst het; Rodetorenburg is niet nodig!

 

D66 Zwolle start zaterdag 27 februari een eenmalige pendeldienst tussen het Rodetorenplein en de Pannekoekendijk. Lijsttrekker Hans de Vries gaat samen met zijn medekandidaten per fietstaxi iedereen die wil, vervoeren tussen de twee locaties. D66 Zwolle probeert op deze manier aan te tonen dat de dure Rodetorenbrug niet gebouwd hoeft te worden.  <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aanstaande zaterdag, vanaf half 2 staan Hans de Vries en de rest van de Zwolse D66 lijst klaar om de inwoners van Zwolle over de singel te vervoeren. Al fietsend zal gekeken worden of de animo voor dit traject mee- of tegenvalt.

D66 Zwolle is tegen de te bouwen brug. Volgens het college is de Zwolse burger niet in staat om het centrum vanaf het westen te bereiken. Hier heeft D66 echter meer vertrouwen in de inwoners en denkt dat er op dit moment voldoende bruggen liggen. Wanneer de brug gebouwd zal worden, wordt de historische binnenstad opnieuw schade aangedaan, aldus D66.