Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 30 november 2014

D66 Zwolle gaat niet verder met raadslid Cetin

De D66 fractie gaat vanaf maandag 1 december verder met 5 raadsleden. Raadslid Orhan Cetin verlaat de fractie. Reden is dat hij de D66 standpunten onvoldoende naar voren bracht, ook de samenwerking met hem en de rest van de fractie verliep moeizaam. Na een periode van intensieve begeleiding heeft de fractie geen vertrouwen meer in verbetering. Afgelopen week is aan Cetin gevraagd of hij in het belang van de partij zijn zetel zou willen inleveren. Hier geeft hij geen gehoor aan en hij gaat als eenmansfractie verder. Fractievoorzitter Sonja Paauw laat weten het zeer vervelend te vinden, maar “raadslid ben je voor de mensen in de stad en wij zagen onvoldoende kwaliteit en betrokkenheid terug in zijn bijdragen”.