Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 29 maart 2018

Nieuwe gemeenteraadsleden beëdigd

Vanavond, donderdagavond 29 maart, zijn de 39 nieuwe raadsleden van de gemeente Zwolle geïnstalleerd. Tijdens deze avond zijn er vier D66’ers beëdigd. De nieuwe fractie bestaat uit Sonja Paauw, Jan Brink, Claudia van Bruggen en David Hof.

Sonja Paauw zal de komende vier jaar weer alle kansen aangrijpen om Zwolle mooier en creatiever te maken. Sonja is sinds  2010 gemeenteraadslid en is wederom fractievoorzitter. Jan Brink was tijdens de verkiezingen lijsttrekker en maakt nu als gemeenteraadslid deel uit van de fractie. Ook Claudia van Bruggen is weer terug te vinden in de raad. Claudia is sinds 2014 gemeenteraadslid. Nieuwkomer in de fractie is David Hof. David is naast gemeenteraadslid ook leraar.

De komende vier jaar gaan deze gemeenteraadsleden zich inzetten voor een vrij en groen Zwolle.