Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 11 februari 2019

Leren met D66 Zwolle

Altijd al meer willen weten van de (plaatselijke) politiek? Of altijd al bepaalde vaardigheden willen oefenen? Het bestuur van afdeling Zwolle organiseert een leergang waarbij dit kan! Je kan alle bijeenkomsten meedoen, of een selectie maken van de bijeenkomsten.

Meld je aan voor de leergang van D66 Zwolle!
Vanaf zaterdag 30 maart 2019 start D66 Zwolle met een leergang voor leden die hun politieke of bestuurlijke kennis en vaardigheden (verder) willen ontwikkelen.

Ben je geïnteresseerd in politiek? Wil je weten wat er voor nodig is om politiek actief te worden of denk je dat dit jou op het lijf geschreven is? Meld je dan vóór zaterdag 9 maart 2019 aan door te mailen naar talent@d66zwolle.nl met je naam en contactgegevens.

Kennismakingsgesprek
Na aanmelding zal het bestuur van D66 Zwolle je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en bespreken welke persoonlijke leerdoelen je hebt en hoe deze leergang daar aan kan bijdragen.

Kosten
De leergang willen we laagdrempelig houden en tegen een zo laag mogelijk tarief aanbieden. Om die reden zullen de kosten per deelnemer, per bijeenkomst maximaal €10,- bedragen. Kosten voor een bijeenkomst wordt tijdig met de deelnemers gecommuniceerd.

Planning 2019
In totaal staan er dit kalenderjaar 7 bijeenkomsten op de agenda. Zie onderstaand schema voor de precieze data en onderwerpen.

De locatie kan per bijeenkomst verschillen. Dit wordt nader met de deelnemers van de leergang gecommuniceerd.