Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 31 maart 2020

Laatste kans indienen stuitingsbrieven

D66 wilde in Zwolle de straat op om stuitingsbrieven uit te delen en inwoners te wijzen op hoe zij in de toekomst schade door de uitbreiding Lelystad Airport kunnen verhalen. Door de uitbraak van het coronavirus hebben wij geen actie meer georganiseerd. De keuze hebben wij moeten maken omwille van uw en onze gezondheid.

Omdat het toch van groot belang is dat inwoners op de hoogte zijn van deze mogelijkheid, vragen wij op deze manier uw aandacht. Met de stuitingsbrief kunnen inwoners aangeven dat ze het recht behouden om ook na de verjaringstermijn van 5 jaar een schadeclaim in te dienen als zij financiƫle nadelen ondervinden van de uitbreiding van Lelystad Airport, bijvoorbeeld omdat hun woning minder waard is geworden. De verjaringstermijn verloopt op 1 april, dus vandaag is de laatste mogelijkheid om een brief te versturen. Een voorbeeldbrief vindt u hier.