Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 6 april 2021

Verkiezing conciërge van het jaar 2021 gestart!

D66 Zwolle organiseert voor de vijfde keer de verkiezing ‘Zwolse Conciërge van het Jaar’.

Conciërges verdienen waardering

Door middel van deze verkiezing willen we laten zien dat wij vinden dat het onderwijsondersteunend personeel een belangrijke basis vormt voor scholen. Onze kinderen en jongeren horen naar school te gaan in een veilige, inspirerende, stimulerende en schone omgeving. Zeker de afgelopen periode is gebleken dat conciërges daarbij onmisbaar zijn!

Deze week ontvangen de Zwolse basis- en voortgezet onderwijsscholen een bericht waarin iedereen (scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders) hun conciërge kunnen nomineren. De prijs van “Zwolse conciërge van het Jaar 2021” zal op 11 juni worden uitgereikt.

Meld jouw favoriete conciërge aan

Conciërges kunnen tot 1 juni worden genomineerd. Opgeven kan heel eenvoudig door het sturen van een e-mail naar concierge@d66zwolle.nl. Uit alle inzendingen kiest de vakjury de winnaar.

Een goed leerklimaat

Onderwijs is volgens D66 de basis voor ieder mens en voor een goede toekomst. Iedereen die zijn bijdrage levert aan het leerklimaat van onze kinderen hoort op onze steun te kunnen rekenen. Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak in de schaduw en buiten de spotlights zijn of haar werk doet, verdient de aandacht en de  waardering. De partij zet zich daarom in voor onderwijs. Dat is in de afgelopen jaren zo geweest, dat is nu het geval en dit zal in de toekomst zo zijn. D66 vraagt iedereen die dit ook belangrijk vindt te helpen om de verkiezing tot een groot succes te maken!