Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Leergang | Sociaal liberalisme

Zondagmiddag 24 januari

Vanaf zondag 24 Januari 2021 start D66 Zwolle met de derde editie van de leergang voor leden die hun politieke of bestuurlijke kennis en vaardigheden (verder) willen ontwikkelen. Deze bijeenkomst gaat over het Sociaal Liberalisme, ...

Vanaf zondag 24 Januari 2021 start D66 Zwolle met de derde editie van de leergang voor leden die hun politieke of bestuurlijke kennis en vaardigheden (verder) willen ontwikkelen. Deze bijeenkomst gaat over het Sociaal Liberalisme, de basis van D66. Maar wat is dat eigenlijk? Wat houdt het sociaal liberalisme in en hoe hebben we dit in de partij neergezet?

Ben je geïnteresseerd in politiek? Wil je actiever worden binnen D66, heb je interesse om actiever te zijn binnen D66, of denk je eraan om je te kandideren voor de Gemeenteraadsverkiezingen? Meld je dan vóór zaterdag 16 Januari 2020 aan door te mailen naar talent@d66zwolle.nl met je naam en contactgegevens.

Kennismakingsgesprek
Na aanmelding zal een van onze bestuursleden Bas of David contact met je opnemen, om kennis te maken en te bespreken wat je verwachtingen en doelen zijn.

Kosten
De leergang willen we laagdrempelig houden en tegen een zo laag mogelijk tarief aanbieden. Kosten voor één bijeenkomst bedragen €10,-. Je kan ook eenmalig betalen voor de gehele leergang met een symbolisch bedrag van €66,-. Wil je meer weten? Neem dan contact op met talent@d66zwolle.nl, en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Locatie?

In totaal staan er dit kalenderjaar 9 bijeenkomsten op de agenda. We volgen de ontwikkelingen van Corona nauwlettend, en zullen daar indien nodig rekening mee houden. De locatie kan per bijeenkomst verschillen. Dit wordt nader met de deelnemers van de leergang gecommuniceerd.

24 januari

12:00-16:00

We volgen de ontwikkelingen van Corona nauwlettend, en zullen daar indien nodig rekening mee houden. De locatie kan per bijeenkomst verschillen. Dit wordt nader met de deelnemers van de leergang gecommuniceerd.