Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Nieuw leven voor na-oorlogse scholen

Donderdag 3 november 2016 in Steenwijk

D66 Steenwijkerland nodigt u uit voor een thema-avond van de Stichting Mevrouw Meijer over het beter benutten van de mogelijkheden die de bestaande schoolgebouwen bieden. (Voor alle duidelijkheid: het gaat niet over transformatie van scholen naar woonruimte.)

Heeft u dat ook wel eens? Er is een mooie nieuwe school gebouwd, maar het oude gebouw blijft zielig leeg staan, en u denkt: kan dat niet beter? D66 heeft onderwijs en ook duurzaamheid hoog in het vaandel, dus dit probleem ligt D66 na aan het hart. Blij waren wij dan ook met de tip van een van onze leden over Mevrouw Meijer, die daar goede ideeën over heeft en daarover op een avond wel wil vertellen.

De titel is: Nieuw leven voor na-oorlogse scholen.  De inleiding duurt ongeveer een uur, dan is er pauze waarna er gelegenheid is tot het stellen van vragen/discussiëren.

Datum: donderdag 3 november 2016.

Plaats: de Heren van de Rechter, Markt 72, Steenwijk.

Tijd: 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Deze bijeenkomst is niet alleen voor leden van D66; iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom. De toegang is gratis, evenals een kopje koffie/thee bij binnenkomst en een pauzedrankje. Na afloop zijn de consumpties voor eigen rekening.

Aanmelden is noodzakelijk in verband met de organisatie.

Dit kan via secretariaat@d66steenwijkerland.nl  of telefonisch 0561-450645.

3 november

19:15 uur

De Heren van de Rechter, Markt 72, Steenwijk.