Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Topvrouwen gezocht! – D66 Overijssel

zaterdag 25 augustus te Zwolle

Na de laatste provinciale verkiezingen in 2015 bedroeg het percentage vrouwen in de Provinciale Staten slechts 34,7%. Dat kan en moet anders vindt gedeputeerde Annemieke Traag. En waar kun je beter beginnen dan bij jezelf? Daarom ...

Na de laatste provinciale verkiezingen in 2015 bedroeg het percentage vrouwen in de Provinciale Staten slechts 34,7%. Dat kan en moet anders vindt gedeputeerde Annemieke Traag. En waar kun je beter beginnen dan bij jezelf? Daarom zoekt D66 Overijssel vrouwelijke topkandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart 2019.

Om te zorgen dat de nieuwe fractie van D66 uit meer dan genoeg vrouwelijke topkandidaten bestaat, organiseert D66 Overijssel een Topvrouwenbijeenkomst op zaterdagochtend 25 augustus. Op die dag willen we iedereen die overweegt zich kandidaat te stellen – of gewoon geïnteresseerd is – inspireren. We geven tips hoe jij je competenties handig kunt inzetten en je zichtbaarheid in zowel werk als privé kunt vergroten.

Riet de Vlieger spreekt die ochtend over ‘Leiderschap op hakken’ en Margreet Overmeen-Bakhuis (voormalig fractievoorzitter D66 Overijssel en sinds 11 juni wethouder in Hellendoorn) vertelt over het mooie werk van Statenlid dat zij vele jaren mocht doen. Zij deelt haar ervaringen, valkuilen en leermomenten graag met jullie. Daarnaast vertellen ook andere ervaren vrouwelijke bestuurders over het politieke handwerk, aangevuld met verrassende anekdotes. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen vragen en na afloop is er ruimte om te netwerken.

De bijeenkomst vindt plaats in Zwolle op zaterdag 25 augustus. Inloop 09.00 uur. We starten om 9:30 en sluiten af met een lunch om 12:30Opgeven kan door een mailtje te sturen naar fractie@d66overijssel.nl, meer informatie (over de locatie en het programma) volgt dan. Meer informatie is hier te vinden!

25 augustus

9:00